Home » Profil

Profil

Yogamii er et økologisk, bæredygtigt og GOTS certificeret yogatøjs mærke.

Vi startede Yogamii med en passion for yoga, design, bæredygtighed og for at gøre tingene rigtigt. Derfor gav det mening for os at skabe et produkt med et formål. Både med hensyn til at designe tøj til yoga, men også ved at have omtanke for naturen og for de mennesker, der står bag når vi vælger kvaliteter, produktions-metoder og arbejdsforhold. Vigtige ting, som GOTS mærket er med til at sikre.

Med funktionelle detaljer, behagelige kvaliteter og enkelt design, er det vores ønske, at du føler dig godt tilpas i vores tøj og accessories når du dyrker yoga, pilates, mindfulness eller bare godt kan li’ den økologiske og bæredygtige livstil.

Primary

Organisation:
Yogamii ApS
Email:
marie@yogamii.org
Hjemmeside:
http://www.yogamii.org
Om jeres organisation. Har i en grøn profil?:
Yogamii er et økologisk, bæredygtigt og GOTS certificeret yogatøjs mærke. Vi startede Yogamii med en passion for yoga, design, bæredygtighed og for at gøre tingene rigtigt. Derfor gav det mening for os at skabe et produkt med et formål. Både med hensyn til at designe tøj til yoga, men også ved at have omtanke for naturen og for de mennesker, der står bag når vi vælger kvaliteter, produktions-metoder og arbejdsforhold. Vigtige ting, som GOTS mærket er med til at sikre. Med funktionelle detaljer, behagelige kvaliteter og enkelt design, er det vores ønske, at du føler dig godt tilpas i vores tøj og accessories når du dyrker yoga, pilates, mindfulness eller bare godt kan li’ den økologiske og bæredygtige livstil.