Home » Profil

Profil

LetsGo er en bæredygtig måde at have bil på. Bilerne bliver delt af medlemmerne og LetsGo står for at drifte og vedligeholde dem.
Delebilismen er ikke til Black Friday men Green Friday, da vi er en bæredygtig billøsning. Tag en ven på vores Facebookside den 24.11, som du synes bør følge vores facebook side, https://www.facebook.com/letsgo.dk/. Så deltager du i konkurrence om at få 500 kr. kørsel indsat på din LetsGo konto. Københavns Delebiler udtrækker lod om i alt 3 vindere af hver 500 kr. i kørsel.

Primary

Organisation:
LetsGo delebiler
Email:
cr@letsgo.dk
Hjemmeside:
http://letsgo.dk
Om jeres organisation. Har i en grøn profil?:
LetsGo er en bæredygtig måde at have bil på. Bilerne bliver delt af medlemmerne og LetsGo står for at drifte og vedligeholde dem. Delebilismen er ikke til Black Friday men Green Friday, da vi er en bæredygtig billøsning. Tag en ven på vores Facebookside den 24.11, som du synes bør følge vores facebook side, https://www.facebook.com/letsgo.dk/. Så deltager du i konkurrence om at få 500 kr. kørsel indsat på din LetsGo konto. Københavns Delebiler udtrækker lod om i alt 3 vindere af hver 500 kr. i kørsel.