Home » Profil

Profil

Dit mobilabonnement kan blive en livslinje, der gør en forskel for mennesker og miljø i hele verden og det koster dig ikke en krone ekstra!

GreenSpeak er på alle måder et anderledes teleselskab, for vi er ikke sat i verden for at tjene så mange penge som muligt til aktionærer, men for at gøre en forskel og skabe positiv forandring i verden.

I stedet for at beholde pengene selv, donerer GreenSpeak hele overskuddet til gode formål, og du er med til at bestemme, hvordan pengene skal fordeles.

For hvert nyt telefonnummer du skifter eller opretter hos GreenSpeak, donerer GreenSpeak 100 kr. og du bestemmer hvilket af vores 17 støtteprojekter de 100 kr. skal gå til.

Primary

Organisation:
GreenSpeak ApS
Email:
GreenSpeak@greenspeak.dk
Hjemmeside:
https://greenspeak.dk/abonnementer/qv6qz2m9c53kwzhx/
Pengene går til?:
Det gode formål du ønsker!
Om jeres organisation. Har i en grøn profil?:
Dit mobilabonnement kan blive en livslinje, der gør en forskel for mennesker og miljø i hele verden og det koster dig ikke en krone ekstra! GreenSpeak er på alle måder et anderledes teleselskab, for vi er ikke sat i verden for at tjene så mange penge som muligt til aktionærer, men for at gøre en forskel og skabe positiv forandring i verden. I stedet for at beholde pengene selv, donerer GreenSpeak hele overskuddet til gode formål, og du er med til at bestemme, hvordan pengene skal fordeles. For hvert nyt telefonnummer du skifter eller opretter hos GreenSpeak, donerer GreenSpeak 100 kr. og du bestemmer hvilket af vores 17 støtteprojekter de 100 kr. skal gå til.