Home » Køb grønt

Køb grønt

Flere virksomheder i GoGreen netværket sætter den 24. november det bæredygtige forbrug på dagsordenen som et modsvar til Black Friday. I stedet for at købe, fordi det er billigt, opfordrer vi alle til at tænke over, at vores ”køb-fordi-jeg-kan”-kultur belaster miljøet og tærer på de ressourcer, vi allerede har for lidt af.

Vores vane med at købe ind, bare fordi det er billigt, efterlader os hver i sær med en masse ting, vi ofte ikke bruger alligevel.

GoGreen Friday er ikke non-forbrug, men forbrug med eftertanke – køb af ting i god kvalitet, ting du har brug for og som derfor holder længe.

Når du køber ind hos virksomhederne under linket  Her kan du handle  køber du ind hos virksomheder, der har fokus på mennesker og mijø. Samtidig donerer virksomheden 10- 15 % af salget til et projekt eller mennesker, der har brug for en hjælpende hånd i et projekt, de selv har valgt. Så i  stedet for at du får rabatten, gør pengene gavn.

sustainablelogo

GoGreen Friday startede i 2015 med butikken BuyNature, der satte priserne op på dagen, hvor alle andre gjorde det modsatte. Nu lever ideen videre i GoGreen Danmark som er et netværk af virksomheder, der fokuserer på bæredygtighed. Vi har en ambition om at gøre bæredygtighed til en naturlig del af hverdagen.

GoGreen udgiver blandt andet guiden “Her handler du bæredygtigt”, så det er nemmere for dig at handle grønt, og fx købe julegaver der belaster miljøet mindst muligt.

Læs mere om GoGreen Danmark og bliv inspireret af de mange virksomheder, der gør det nemmere for os at handle grønt:  Følg linket her